Sport! Vi vil ha’ sport! Og det kan man i den grad få med Juelsminde Antenneforening og YouSee. Nogen gange er det bare lidt svært at få det kølige overblik. Men frygt ej længere… YouSee har samlet det hele i denne PDF.

 

Rigtig god fornøjelse 👍
PS. Viaplay Sport News kommer også til jeres fjernsyn eller YouSee streaming app 😎
På mandag den 19. august går Viaplay’s nye sportskanal, Viaplay Sport News, i luften.
Kanalen er målrettet sportsinteresserede, der gerne vil følge med i sportsnyheder fra hele verden morgen, middag og aften. Værterne på kanalen bliver bl.a. Stine Jensen, tidl. vært på ONSIDE og Mikkel Borg, tidl. vært på Champions League-håndbold og superligafodbold. Derudover vil kendte ansigter fra sportens verden som Thomas Gravesen, Michael Rasmussen og Jason Watt kunne opleves som eksperter.
Viaplay Sport News kommer til at dække sport bredt, løbende og på tværs af sportsgrene, begivenheder og tidszoner. Beboere og medlemmer med en tv-pakke hos jeres forening bliver blandt de første, der får den nye sportskanal, som lanceres oven på en intens sportssommer med EM i fodbold, Tour de France, Wimbledon og OL.
YouSee har som mål at give jeres beboere og medlemmer mest og bedst indhold, den største fleksibilitet og valgfrihed til at sammensætte egne pakker samt de bedste digitale adgange og løsninger i form af YouSee Streamer, YouSee Play-appen og YouSee tv-boksen.
Den nye sportskanal kan ses fra den 19. august og er tilgængelig året ud på Eventkanalen (Kanalplads 100 med en fast tv-pakke). Hvordan kanalen efter den 31. december indgår i YouSee’s regionale tv-udbud, besluttes og annonceres senere på året.